12 October 2011

MAC eyeshadow

Remember this post?

Konon aku dah tak nak beli eyeshadow lagik kan????

Tuiiiiii!!! *Jilat ludah sendiri konot oiii*

Rightttt after aku post entry tu, mlm tu jugak tetiba je aku menggebu2 nak  beli eyeshadow baru.

*Memang tak boleh pakai janji diri sendiri*

Kebetulan mlm tu kitorang pegi klcc tgk movie. Aku pun tetiba je menggedik pegi MAC, tanya eyeshadow yg seketul rege brapa, sbb aku nak beli kaler yg dah habis.

Bajet dlm hati kalau more than RM80 mmg aku tak beli la..

Sekalikkkk dia kata RM60.

MAK!!!!!!

Mr p tanya "murah ke?"

Aku kata "murah, kalau compared to the similar range of brands"

Tapi tak terbeli pulak masa tu sbb nak kejar wayang...

This was few weeks back kot.

Pas tu few times pegi KLCC aku asyik la tak bawak by eyeshadow pallete tu. (sbb nak tgk kaler mana yg dah habis, nak find matching kaler)

Sampai la last Friday aku finally ke Mid Valley during lunch.

Maka dengan hati gumbira berkobar2 aku menuju ke MAC.

Dan telah membeli seketul eyeshadow iniiiiiiiiiiiiii

Gambar telah di google, tapi kebetulan sama pulak kaler yg aku beli.

Hati gumbira :)



Moral dari cerita ini?

Sila jangan berikrar bahawa anda takkan membeli.

Sebab right after berikrar, anda konfem menggebu nak membeli lagi.



*tengah pk apa lagi nak beli*

2 comments:

munie said...

eyeshadow MAC mmg best la konot aii..aku pun ada satu ..mmg superb quality dia ...

Konot said...

best kan kan?? aku pun mcm gatal je nak beli kaler2 lain ni.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...