30 May 2013

Tabita for sale (and my review)

So many of you dah tahu, I have been using tabita skincare for over a year.

I have posted my review previously here and here .


Same as ephyra, aku ada nak try jual tabita sbb dah terbukti keberkesanan kat kulit aku.

However, halfway aku mcm tak jual sgt tabita (and even thought of stop using tabita) sbb susah sgt nak cari produk original. I myself pernah terkena few times dpt produk yg fake.

I will not name the dealer here, kang tak pasal kena saman.


So after months of research, mencari info sana sini, I finally dpt reliable suppliers that can membekalkan produk yg original. Baru aku berani nak jual tabita openly. Plus aku sendiri dah confident nak teruskan pakai.


Same as ephyra, tabita also is one produk yang I kenot live without. Biar la aku kepenatan sampai tertidur mlm2, kalau aku terjaga mmg wajib aku pegi basuh muka jugak, pakai toner and night cream.


Well nak menjaga kulit pun bukan keje senang.. especially like me, if you were not born with natural beauty. It takes a lot of time and effort. Thank you to tabita, aku dah x payah spend beribu on skincare products. (yang belum tentu pun berhasil).


Kalau rajin, boleh lah menggodek blog aku nak tengok citer2 lama pasal skin care journey aku.


Kalau tak rajin, sini ha aku tepek gambar dulu and sekarang.



Jangan gelak haaaaaaaaaaaaaaa



Ni gambar exclusive belum pernah tersiar kat mana2...



Tarik napassssssssssss



Tahan gelak jangan sembur ailio


.
.
.
.
.
.
.
.
.

It takes a lot of courage nak tepek gambar aku okayyyy

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ok fine...

Here it goes...







pitam


Taken Dec 2011. Aku start pakai Tabita January 2012.


See for yourself kulit aku dulu.

Kusam.

Masalah parut macam cikenpox.


Pendek kata, mmg tak habis2.


Thank you tabita! I lap yewww sooooo strong!!!!




Oh... mesti la nak tengok gambar after ye dok?

Again kalau rajin godek la.. belambak aku jaja gambar sebab dah perasan lawa haktuih.



Tapi kalau malas ni ha gambar latest. 



ok ok ni aku pakai lipstick and mascara so nampak extra comel (pui) sket..  kang korang kata pakai mekap tak aci pulok...







Ni tak de mekap langsung. semalam bawak bebudak pegi kidzania so bila dah kalut pepagi tu mmg la tak sempat nak belek muka. Malap sikit gambar sbb dlm kidzania tu kan gelap. Tapi kemho tetapppp jalan!


Anyway if you can see the difference (kalau tak nampak mmg buto la kot.. balqis gelak guling2 tgk gambar aku dulu), parut alhamdulillah dah hilang and skin much clearer.



Ok, I have exclusive set ready stok for sale




Price : RM330.
Free postage.


Trial set also available



Price : RM150.
Free postage.



Limited sets available.


I also have loose set for Toner and Facial Soap.

Price : RM110 each.
Free postage.


Ok now the best part.


For limited time (or sampai stok habis) I am selling 


1 exclusive set + 1 toner (or facial soap) at RM400 ONLY! 
(save RM40)



I know ramai yang mencari2 loose set (sebab toner cepat habis compared to the cream) so apa lagi, mari grab this promotion while stock lasts!


Berminat, email me norliana@gmail.com







16 comments:

Norhani Abdul Rahman said...

jerawat and bekas jerawat boleh hilang ka?, aku serious macam nak try lah pulak.

Norhani Abdul Rahman said...

berapa lama satu set boleh tahan cuna?

Norliana Abdul Rahman said...

bekas jerawat boleh sangat hilang!

jerawat tu u hv to see the cause. kalau mcm aku ni sbb hormon.. so ephyra helps. kalau sbb mmg oily and clogged pores, tabita can help.

satu set boleh tahan more than 6 mths (dekat setahun pun ye).


wahhh mcm beautician iols! hak hak

Sue said...

hi che puan...post hari ni ker? x sabo nak cantik nie.....

- sue ARB

Norliana Abdul Rahman said...

yes madam! :)

dah siap pack dah ni.. tgh siap2 nak pegi post ofis :

Sue said...

esok sampai lah tu.... nanti i kasik review pulak

baby nana said...

salam, nk tnye.. ade lg ke stok product tabita ni?

Fazleen Zainal said...

As salam.. nk tya, mcm mana nk bezakan yg ori dgn yg fake?

Norliana Abdul Rahman said...

salam baby nana.. i dah reply email u.. yes masih ada lagi

Norliana Abdul Rahman said...

salam fazleen, nanti i buat special entry pasal tu ye :)

Diyana said...

Hi dear,

nak tanya,, ada lagi tak trial set? nak order boleh??

http://exclusivediyana.blogspot.com/

Norliana Abdul Rahman said...

Hi diyana.. yes ada lagi. Boleh contact I kalau berminat.

Anonymous said...

Berminat nk bli trial set. Pls email details to melurfyou@yahoo.com.my. Tq!

Norliana Abdul Rahman said...

i dah email u k :)

Hazeman Huzir said...

HH just nak inform yang tabita dah tukar packaging tau. Ini disebabkan ada banyak sangat tabita tipu. Kawan HH pakai yang tipu tu pipi kelupas teruk sampai berbekas kat pipi tu. Kesian.

Erm.. HH tatau camaner nak download gambar tabita baru tu kat sini. So HH bagi link jer lah ek? And dalam link tu ada cara nak detect Tabita tipu kalau packaging lama.

http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/08/tabita-new-packaging-fake-tabita-vs.html

Anonymous said...

Salam Mis..akak mmg guna tabita tp br2 ni akak bc dlm intenet ada satu komen tu kata tabita ada mercury tu sbb sgt effective wpun br 3 minggu pakai n long term ada effect kt ginjal..betul ke sis..mohon penjelasan sbb akak masih guna tabita lg skrg ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...