17 April 2013

Bila gadis gojes berjumpa...

Entry melbourne kena tunggu kejap..




Sebab nak make way kepada......









the perasan gojes girls!!!



Wahhh penting sangat kan diorang ni sampai entry bercuti pun kena tangguh... kes kes kes...


Rindu okeh... dah 5 bulan aku dok rumah, baru ni la first time aku kuar malam jumpa kawan. (Actually, kuar siang jumpa kawan pun tak de tau! huhu)



Balik Aussie haritu cepat2 msg diorang kat watsapp, cakap rindu, jom la jumpa. (mcm bercinta jek gayanyer.. so very the lesbo.. eh)


Balik senin. 

Nak jumpa Jumaat tu masing2 tak nak sebab apa?


Sebabbbbbb tak sempat nak kurus and gojes...


Boleh?  Miaahahhahaa....


Seriously, ok... we postponed the meeting to another week so that masing2 ada masa nak melawakan diri, so vain nak mati sorang2.


Below are the conversation series among these vain ladies..


In no particular order.. malas pulak aku nak menyusun gambar elok2...










Sangat kepoh and vain.. i know... who cares :)



So last friday 12 April kitorang pun set nak jumpa kat Empire after ofis.

Aku dah canang mr p tolong balik awal jaga bebudak. Iols nak pegi berjimba... hihi..



Unfortunately one of us kenot make it. 

Maka tinggal la kitorang bertiga jek...





Ye memang tak de ektivity lain melainkan kemho semata.


Masuk kedai kemho



Kuar kedai kemho



Tengah jalan kemho.



Last2 smorang asyik la dgn phone memasing...



Hoiii ni nak borak ke hapa kan... hahaha.. baik la watsapp hantar gambar masing2 jek..



*yes we do that sometimes... snap gambar sendiri and post among us, sangat tak de keje*



Last2 masa makan baru la boleh borak.


Eh tapi tak best la kalau citer pasal borak kat sini.. tepek gambar lagi best... :)



Sila lah muntah tengok





gelfren yang ku rindui




si cantik manis karen. masih single and available. sila email aku kalau nak buat booking.. :p










sebenarnya mcm pressure ambik gambar sebelah pompuan ni sbb dia lawa. mencik!



.


Ni lagi sorang. karen ni kurus and muka kecik runcing. Bila aku kat depan dan2 nampak muka aku bulat and besar. Ish.




Bila aku kat belakang baru nampak even sket... kan? 




tak de gambar lain....:)




ok fine.. gambar makanan!





satu gambar makanan cukup! hahahha




ok ni last gambar kitorang.... :)



Dah sila la muntah hijo tgk gambar kitorang bebyk. Aku rasa org kat empire pun pelik apesal la pompuan2 ni kejap2 ambik gambar sendirik..


So ladiessss... bila next outing??

6 comments:

Alfian Abdul Halin said...

aku lagi gojes :( kekekekeke

Konot said...

baik lah jawa yang gojes... hahahha

Anonymous said...

wowwww sangatttt lah kan gambar aku tu! puuiiii :p
next session kem-ho coming soon!
yang benar,
JUJU :)

Konot said...

Ok sila gojeskan diri habis2an.. :)

Cik Sar said...

i pun ada girl friends yang sangat close camni...best kan ada kawan2 yang sekepala gini.. Sama cam CPK, sembang kat Whatsapp, dan meet up sekali sekala..kalau selalu sangat dah x exclusive..

Konot said...

betul cik sar.. kena jumpa sekali sekala baru best borak.. kasik rindu2 sket.. hehhee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...