14 February 2013

Girls and boy bands

Korang kecik2 dulu ada minat any boy bands tak?

Aku start darjah 5 dah minat band Gersang.



Ingat tak??? tehehe..


Punya la minat... siap beli kaset (masa tu kaset ler, mana ada youtube segala). Pasang hari2 kat rumah, hafal semua lagu.

I can still hear my father saying "ooooo lagu hafal.. quran tak nak hafal!!"

Errkk.....


Pas tu tak salah aku masa aku form 1 mcm tu, NKOTB muncul.


NEW KIDS ON THE BLOCK yo!!!!!!



ok well ni fesyen dulu2 ok.. kalau tengok skang mmg la tak lalu.. huhu..



ni gambar latest kot...semenggah sket la...


anyway aku paling minat ni ha...JORDAN KNIGHT


kauuuuuu.. tak rasa nak nangis ke tengok????




tolak tepi la hero2 lain.. patrick dempsey ke.. hugh jackman ke.... 

ketepi ketepi.. jordan knight sudah kembali... hehe

*ala2 lagu KRU*


Mmg giler minta habis! I remembered aku jalan kaki pegi kedai dgn kawan baik aku, Amelia masa tu. (that time, budak2 boleh jek jalan kaki pegi kedai without parents worried)

Pegi kedai, belek2 magazine. Mana ada gambar NKOTB, WAJIB beli.


Kaset dia mmg you name it, semua aku ada. Lagu dia, apa yang aku tak hafal? Semua dlm kepala otak.


Nak suruh ikut menari? Setel!!



Tapi rasanya after few years, diorang pun senyap.. sedih!!


Then me and Amelia start minat 4U2C & KRU.. keh keh..

Mmg nak gelak pun ader la bila teringat. Join fan club la.. every week pegi jumpa 4U2C la. (masa tu fan club kat Yow Chuan Plaza, now dah roboh jadi Intermark)

Dulu2 ofis KRU kat Melawati, so aku dgn Amelia mmg rajin la jalan kaki menyinggah ke sana sibuk2.


Hard core fan khennnn...


Lepas habis SPM, ada la minat mcm 98 degrees, NSYNC and paling minat is BSB (Back Street Boys).

Tapi minat2 pun, tak de la sampai tahap NKOTB. Gitu2 je la. Tak pernah pulak beli kaset ke CD ke.. tapi masa tu dah ada Astro, so manjang la MTV dgn Channel V je kat rumah aku.





Skang, dah tua bangka ni tak de la aku tergila2 sangat dgn boy band.. sedar diri kot.. 

*tapi abang jordan masih di hati.. auwwww*


Tapi!!!

Well ppl say mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..


Skang ni, Balqis punya turn pulak..


no pictures please!!!


Dia minat sangat dgn ONE DIRECTION..




Aku pun suka jugak actually.. sbb lagu2 diorang mmg best and catchy sgt!

Balqis paling minat ni ha



zayn malik uolsss...


Hensem jugak la budak ni...tapi masih tak sehensem jordan knight! kahhhhh!!!

Jgn marah balqis... hehehhe


Haritu Mr p belikan CD One Direction ni kat Balqis.. wah wah.. suker la budak tuh.


Balqis kata hari2 dia berangan 1D dtg sini.. boleh pegi tgk konsert diorang.


Paling tak tahan.. balqis cakap kat aku

"Ma.. bila kak qis ada anak nanti, nak bagi nama apa tau?"

"Apa?"

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"MUHAMMAD ZAYN ASHRAF"



-__________-



Kau mampu???


Anak no 3 aku pun belum keluar, nama cucu dah siap fikir!!!


I said 

"Eh mcm sedap pulak nama..mama nak! kot2 baby no 3 nanti boy!"

"Tak boleh!! tu nama anak kak qis!"

"Eleh.. tak boleh sudah.. ma pun dah ada nama utk adik no 3 nanti!!"


p/s - sila jangan curi nama...














5 comments:

Unaizah said...

The good old days eh... I siap gi konsert lagi hahahahaha.

Konot said...

Really? Nkotb punya konsert ke? Waaaaaa jelessss!!

Unaizah said...

Konsert Westlife and mini show Gersang. NKOTB i tak minat sangat.

Julia Inne said...

Muhammad Jordan Knight kah?? hehehehee

Norliana Abdul Rahman said...

Hahahha menarik gak eh muhammad jordan? Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...