17 January 2013

Adat housewife

Ini update express. Kat ofis mr p while waiting for him habis miting. Lepas ni nak pegi dinner.

Its been few days aku x keluar. X drive kemana mana.

So pagi ni lepas bebudak ke sekolah, aku pegi beli groceries and ke post ofis nak pos ephyra.

Tetiba rasa excited pulak nak keluar, siap terfikir2 nak pakai baju apa.

Kah kah.

Padahal pegi tesco 10 minit dari rumah je kot.

Lantak la kan.

Tu pun sib baik aku x mekap bagai.

Balik tu masa ambik balqis, she said

'Apesal ma lawa sgt hari ni?'

Ngeh ngeh.

Sekali sekala nakkk.. kasik chan.

Ptg tu mr p ajak dinner kat cyberjaya.

Aku ni pantang ajak dinner kat luar, memang x tolak. Gantung periuk x payah masak.. hihi.

Maka marilah kita bersiap pakai lawa2.

Dah la aku nak gi makan.. kebulur dah..

Bye..

5 comments:

blu4sky said...

hi CPK,

hey sape kata jadi SAHM takle melawa..

tgk rancangan take home chef tu, Curtis stone yang hensem tu mesti pilih pompuan yang dress up masa gi grocery shopping untuk masuk dlm program tv dia tu..

mana tau masa you tgh2 shopping ada take home chef kat situ...heheheh

Konot said...

Ha ah kan mana tau. Hahah.. lepas ni hantar anak skolah pun kena melawa! Hihi

Inn said...

kannn. dah lah makin berseri sekarang. tak melawa pun berseri. dah melawa... pergh! peeewittt lar!

Konot said...

Itu la inn, mcm nak kena cari reason pulak melaram...hahaha..

Oven Comel said...

Time for yummy and delicious especially for tea time. Check out Oven COmel at http://malaysiasfood.com/oven-comel/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...