03 December 2012

A month.. and counting

So it has been one month, since aku duduk rumah.

Apa rasa?

Well, mixed feeling I guess.

BEST? Of course lah.

You get to jaga your own family. Pagi bangun, we go morning walk together. Balik, we have breakfast together. Mr p pegi keje, aku siapkan bekal lunch for him. Mandi and siapkan the kids. Cook lunch for me and the kids. Kemas rumah and pack brg sket. Sambil2 baca blog, sambil2 update blog. Bungkus ephyra, pegi post ofis.

Dah petang, masak dinner. Mr p balik, we go jogging or walking together.

Dinner time. Sometimes we do go out for dinner and jalan2. Other times duduk rumah jek.

BEST, sebab dah tak yah pegi keje. Mengadap jem and bersesak hari2 dlm lrt. Kalut every morning.


BUT.

I miss my friends. I miss our Friday outings (masa kat MEPS lah). I miss my ME time. I miss gossiping with my friends. Catching up on latest office juicy stories.

Tapi tu standard lah kot. Expected lah.

Another challenging thing being a housewife to me so far is adjusting your schedule.

Nampak mcm senang eh. Actually, not that easy. Yeah, this factor pun aku dah mentally prepare. Not easy nak completekan all your planned to do list in that day.

Kekdg rumah aku tak berkemas pun. Nowadays, the focus is just to pack, pack, pack. Tapi tu lah, sedih and frust jugak la tengok rumah tak berkemas. Dah tu keje kita kan..

Kalau aku sakit, lagik la satu keje tak jalan. Semlm sakit kepala ya amat. Sudah nya lepas maghrib aku tido terbongkang. Lauk tak simpan, pinggan mangkuk tak basuh. Bebudak pun pandai pulak bawak diri sendiri.

Bangun pagi ni baru la terhegeh2.

Ni pun I still have lotsa packing to do. Bawah almost done. Tinggal atas sket2 je lagi. Few more days mr p balik, and we're gonna start moving.


We are so looking forward nak pindah actually. Start a new life.

Till then, wish me luck lah nak hadap this packing-moving-unpacking stuff.. :)

4 comments:

blu4sky said...

good luck with the pindah rumah..
at times, i rasa boleh tak freeze the time kejap.. bagi i rehat.. rasa penat sangat :(

Konot said...

exactly!! i punya freeze-time is time i read and update blog lah.. masa tu rasa ada ME time kejap.. hehe

Unaizah said...

Selamat packing-moving-unpacking ye.... Dipermudahkan Allah hendaknya.

Konot said...

thank you unaizah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...