05 November 2012

Housewife paling busy kekdahnyer..

I'd like to bagi award to myself.. the busiest housewife ever! Pffttt!!


Sampai terabai belog.. sori belog ku sayang.. 


Ni pun aku autopublish entry.. time korang baca ni aku dah selamat nak ke Kuala Kangsar with the girls and my parents. Ada urusan kerja sikit kat sana.


Let me summarize what happened since my last entry..

Last day of work on 31 Oct 2012. Berkepok2 gambar aku snap. Last time solat Asar kat surau pun aku ambik gambar.. nanti kita citer pasal tu ye? Farewell part 2 pun tak buat lagi.. haih la konot..


Mr p punya surprise birthday gift i.e short trip / vacation. Sangat sweet husband iols!!! Buat surprise vacation okeh. The surprise story pun nak kena stori, the vacation pun nak kena story.. sabar ye..


Balik vacation, ke Melaka, then Muar for wedding.


Balik KL hari Sabtu malam. Ahad (hari ni) since kol 5 pagi tadi aku tak brenti2 buat keje rumah, keje sendiri, jaga anak, jaga suami. Now dah almost midnight and I reallly need my sleep sebab esok another long journey ke Kuala Kangsar (day trip)


This week gonna be pretty busy sebab aku akan ulang alik Shah Alam / Subang sbb nak survey sekolah budak2.


Mcm lagi busy je iols.


Tapi best. Enjoying every moment. :)


Esok saya belog btul2 okeh?





Promise!!!

2 comments:

blu4sky said...

hang tenung apa tu CPK???
besok pagi i akan terpacak depan blog tunggu you hupdate naa...

Konot said...

ok ok updating!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...