06 November 2012

Another cheat entry

Sorry uols..

Aku bangun kol 6.30 pagi tadi.

Sofeya pulak bgn awal, nak berak la, nak mandi la, nak breakfast la..

*ye ye, salahkan anak!*


Maka keadaan adalah boleh tahan kalut pagi tadi.

Terer kau konot.. first day housewife elok bangun lambat ye?



Maka tidak dapat mengupdate blog properly..


Esok esok!!!!

Ni betul2 punya promise!!




ni haritu mata aku naik ketumbit.


Tensi uols. Last week of work, nak la puas2 pakai mekap lawa2. Nak bergambar dgn smorang. Skali mata naik ketumbit!!!!


Hari ni saya nak ke Shah Alam, nak survey sekolah budak2.  Byk nau alternative, sampai aku naik pening.


So, if anyone know any of these, do share with me your opinion / experience.

1. Sekolah Kebangsaan Seksyen 27 A (ke 27 (1))
2. Tadika Genius Aulad Seksyen 20
3. Tadika CIC Seksyen 20.


Many many thanks!!!





Ok la.. nak pegi goreng bihun.

6 comments:

blu4sky said...

salam CPK,

haa kan i dah kata..awal2 pagi dah terpacak kat blog you..hahaha..

sowwy ler CPK, x dpt den nak menolong.. sekolah anak2 sebelah housing area kitorang ker.. area shah alam not so familiar.

Linda said...

salam,

pengalaman aku:
1) Genius Aulad is good, Nuwen sekolah kt sini, all english medium
2) SK sect.27 dah dekat² ngan proton tu kan? OK kot, janji jangan SK sect 18, or sect 19..(btw, sekolah agama sect 19 tu OK)

paling jgn enrol, sect9..sumer dah spoiled brats kt situ..

Konot said...

Linda, may i ask why not section 19? Sbb we're thinking of situ je kot.. paling dekat dgn rumah. others, nak kena redah jem la plak..

Konot said...

laling blu4sky..

maap ye semlm tak apdate.. hihihih hari ni nak apdate ni!

Linda said...

My sis penah buat praktikal kat both schools, dier ckp kat situ bebudak samseng sikit..byk kes buli..

tp kalau compare the two-s, better sect 19 than sect18

Konot said...

Oh no... samseng?? what do u think abt sect 20? Ada gak sek ren kat situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...