31 October 2012

Besday ai jemaat depan!

Entry farewell farewell nih kena tunggu..

Make way for entry untuk besday iols dulu!

Walaupun birthday aku lagi 2 hari, tapi sebab tuan tanah gedik terlebih, so kena buat special entry.


Bukan apa pun, tapi aku nak tergelak mengenangkan mr p and balqis.


Last weekend, tetiba aku nampak mr p dgn balqis mcm tgh bisik2. Pas tu balqis cam tgh tgk something kat henfon dia. Then balqis said

"Jumaat la!"


Masa aku lalu tepi diorang btul2 balqis tgh cakap tu.


Sebab aku ni terer baca minda org, plus gedik lebih maka aku dah tau definitely mr p tgh tanya balqis 2 Nov tu hari apa..


Btul tak btul tak???


Aku pun trus cakap

"Ha ah!! Jumaat besday mama!"


Kah kah kahhhhhh....  Terus aku tersengih2 mcm kerang busuk!!


Mr p wat tak tau...control macho.. balqis plak dah tersengih2 and said

"aperrrrrr!!! org tgh citer benda lain dgn daddy!!!"


Yerrr la sangatttt!!

Pas tu aku masuk dapur, basuh kain la haper la.. then kuar kat hall tgk diorang dok bisik2 lagik. Mcm diskas something.


Aku lalu tepi, sambil sengih2 kerang busuk lagi!


Gedik!! Haha!!


Ada few times, balqis saja mention... "Jumaat ni besday mama eh?"

Where mr p will reply "so wat????" konon tak heran lettewwww


Eceh ecehhhhh so wat la sangattt...


Tak pe tak pe camni...


I will make your life easy...



Henfon i dah slow ya hamattt




nak kasik S3 ni pun iols tak de masalah....


Haritu pegi pavi, masuk marc jacob, TERberkenan pulak bag ni



Sumpah lawa.

Sangat simple, sangat lawa. ni kalau stok pregnant, kalau tak dpt, konfem baby meleleh ailio.


Dah.. tak yah pk byk2... hik hik...



*lupa diri tak kerja, ada hati mintak brg mahal ye? lempang nak?*


On a serious note,


Honestly, tak yah kasik apa2 pun tak pe.

Cukup la kasih sayang and doa dari semua.


Dah tua2 ni rasanya nak mintak apa pun dah tak tahu.

Cukup bersyukur dgn apa yg ada.

Rasa mcm life dah sangat2 blessed.


:)


Love my family!


p/s - tapi kalau nak bagi pun tak per.. kah kah kahhh!!

4 comments:

blu4sky said...

Happy Advanced Birthday CP Konot!!!!
birthday anak i sehari selepas birthday you..3 Nov.

Konot said...

thank you! :)

wishing happy birthday to your child!

yang ke berapa tu?

Munie Mustafa said...

aku wish siap2 kat hang konot ..happy birthday dan muda selalu ok ..

p.s: handbag tu serius lawa konot ... akakakkaka...

Konot said...

thank you munie!!

haaaa lawa kannnn tau tak pe.. aku lalu depan marc jacob tu, terus TERkesima.. TERpaksa masuk, TERpaksa try..

terussss TERjatuh cinta..

huwaaaa!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...