08 November 2012

Farewell friends, part 2

Hari ni boleh update blog, sbb pagi ni tak payah masak.

Semalam dah masak rendang daging byk2, purposely nak panaskan hari ni makan dgn roti canai.

Selamatttttttt den!


Ok sambung citer basi seminggu :p

Farewell friends part 1 kat sini

Dec 2010, aku masuk MEPS. 

Masa first day tu, ada few other girls yg masuk. Karen and Juju were among yg masuk sama dgn aku.




Somehow rapat la plak kitorang bertiga. Mekap sama, makan sama. Nangis sama, gelak sama.

Paling best.. hobi camwhore pun sama... kah kah kah... tgk la archive entries aku since Dec 2010, mmg penuh aku jaja muka diorang.. 




Sometimes tak payah tunggu ada event, kat toilet pun bergambar, kat surau pun bergambar, kuar lunch pun sibukkkkk nak ambik gambar!

So rapat 3 of us, sampai kalau kuar lunch berdua, mesti org akan tanya "mana lagi sorang?"

Ibaratnya tak cukup korum gitu...


Then in Oct 2011, Lin came on board.

So from bertiga, kitorang jadi berempat.


Dah la empat2 mmg pantang nampak camera.. semua nak menggedik!




Unfortunately, In January 2012 (kot?) Karen kena pindah ke building BNM kat KL. Sedih kot masa tu. Dpt tau the news on Friday, next Monday tu dah kena pegi..

Sob sob.. sedih ok kena tinggal dgn Karen.. huhu


Maka tinggal la kami bertiga jek... lama jugak la.. sampai la aku resign May lepas, then I think few weeks after Karen balik ke Bangsar South balik kot..


Best la diorang ni. I dono how to describe. Tapi they are the best-est friends I ever had.

Skang ni ada jek aku jumpa diorang. Kekdg nak pegi Shah Alam, aku buat pit stop singgah Bangsar South. (baru sekali je pun.. hihih)


Kalau hari Jumaat tu, ada jek plan kitorang ntah ke mana2. 

Kalau tak Gardens, Bangsar Village.. Kalau tak Bangsar Village, Gardens.. eh.. mcm dua tu jek.. miahahah..





Bila aku dah keje Maybank, sometimes during Fridays they will come over to Jamek or KLCC and we have lunch together.








Bila dah duduk rumah ni, kalau boleh pun I try to find time nak jumpa diorang. Coz they are the kind of friends that mcm tak lengkap hidup kalau tak jumpa selalu.. :)


Rindu la korang... nanti hidup aku dah tenang sikit.. kita lunch ok? 







5 comments:

blu4sky said...

Hi CPK,
you jadi SAHM ke..?? congrats..emm bilalah i nak jadi SAHM balik..

Anonymous said...

Missshhh uuuu lalinggg!!! Glamer ai u!! Hahaha

makjemahvasss said...

bughuknyee muka makjemah...dun loike!

Konot said...

blu4sky, u dulu SAHM ke? apesal keje balik?

juju & lin.. miss yewwww!!!

blu4sky said...

CPK,
sbb kena bayar hutang JPA..hahahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...