25 October 2012

Missing her..

Raya haji ni, since cuti panjang, we plan to balik Melaka, alang2 mr p ada keje kat situ sekali.

But since aku masih keje hari ni, we can only go back tonite.

But, sekolah dah start cuti, so mak mertua aku dah gerak balik yesterday. Balqis memang menggebu2 nak ikut mak mertua aku dulu. Tak sabar nak balik kampung.

Ye la cuti sekolah duduk rumah satu hari pun keje asyik la bergaduh korang adik beradik.



Gambar lama, recycled.. rindu pulak Australia 


So last nite its just the 3 of us.

Sunyi kot… tak de anak dara aku ni



masa ni balqis 4 tahun!


Masa mula2 offered balqis nak balik Melaka awal, wah mmg gembira sesgtnya dia. Aku, kan drama, saja la buat2 sedih nanti dia tak de, aku rindu, macam mana?

She said “ma, its ok.. kan satu mlm je? Just one night ok?”

Aku “huwaaaaaaaaa!!!!!” *drama, I know!*

Just one night ok ma??” Sambil cium2 aku..


Wahh.. terharu iols


Pas tu mr p nyampuk

“Ha kalau gitu next time kena bagi mama daddy dating.. JUST ONE NIGHT ONLY!”


Kih kihhh




Pas tu….


Ehhh.. dia merajuk!!


Hok olohhhhhhh..


Dia tinggal kita tak pe… kita tinggal dia tak bleh???


INI TIDAK ADIL!!





our first girls day out back in 2009.. ke 2008? *ye muka aku belengas*



mama miss you lah!
 :(





4 comments:

blu4sky said...

CP Konot,
how old is your girl?? kat my office skrg ni ada my girl..bley plak dia tak nak gi kafa petang ni.. dah satu hal my hubs kena gi ambik dia and htr kat my officei.. we also moving south tonite..
Selamat Hari Raya Aidiladha

Konot said...

she is 9 now! dah besar!

nasib boleh bawak yr girl kat ofis... sonok la anak u duduk ofis mak dia eh? hehe

eh drive safely ok! selamat hari raya!

Unaizah said...

Anak-anak ni kan bila ada asyik make our blood go upstairs tp bila takde sunyi and rindu-rinduan kita ni.

Konot said...

Kita rindu.. dia x heran langsung! Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...