29 October 2012

Aidiladha 2012

Raya kali ni, tak de sambut sgt. Biasa2 je.  

As in my previous post here balqis dah di pos ke Melaka awal2 since cuti skolah. Rabu mlm dia dah balik Melaka with my MIL.

Aku, mr p and sofeya plan nak balik khamis mlm. But mr p ada keje (sampai kol 3 pagi!), makanya pagi raya tu, ke rumah mak aku la dulu.


Lepas solat, makan, baru gerak ke Melaka.


Ni second time aku beraya haji without balqis.

First time tahun 2007 masa aku baru kawin dgn mr p. Balqis ikut family aku semua ke Cameron Highlands. Aku dok rumah, keje, x cuti. Sob sob…

Bila aku tanya balqis..

“best ke kat sana?”

“BEST”

“rindu mama tak?”

“tak sangat..”

Cisssss!!!


Oh well…. Anak dah besar konot.. terima lah hakikat…


Kat Melaka pun, tak de banyak activity sgt. Beraya 2-3 rumah, that’s it.

Esoknya, teman mr p gi keje dia kejap.. by noon dah balik KL.


Kamera aku bawak je lebih, tapi haram satu gambar pun tak de.


Baju raya pun tak de. Pakai je apa yg ada..






Ni je gambar yg ada lepas aku godek2 kamera.

Baju ni fatin (anak sedara aku) yang punya. Pernah pakai few times before, time aku masih kurus.

Sib baik masih muat. Takkan nak recycle baju raya puasa kot kan?

2 comments:

Unaizah said...

Selamat hari raya to you & family...

Konot said...

selamat hari raya to you and family too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...