13 September 2012

Ephyra trial set

 ** sticky post, scroll down for new entry**

Ok ini ada berita baik (kot?) untuk org yg nak try ephyra tapi, either tak de bajet, or tak mo spend so much on something yang maybe bagi korang tak sure lagi keberkesanannya.


I am selling, well, sort of trial set for ephyra.


Alah senang citer, dlm satu box tu ada 30 sachets. Kalau nak beli satu box tu rege biasa I'm selling is RM210. Rege promo raya is RM180.

So, kalau nak try, i can sell by sachets.


Min order is 5 sachets, for RM50 (including delivery)

You can order as many as you want, each sachet will tambah another RM10.


Trust me, you will love it.


Cepat la order, wathcu waiting for?




Ini gambar ambik lepas balik Jakarta. Aku tepek gambar ni as FB profile. 

Ada pulak yang kata iols buat botox yeeee... *i know you reading this miahahha*

Ada yang kata muka aku lain.

Ada yang kata iols nampak, *ehem* comel, *ehem, cantik *ehemmmmmm*

mampus mr p gelak guling baca ni, sebab dia baru komplen muka aku comot pasal ada sekawan jerawat naik and meninggalkan parut. plis look beyond the parut okeh???

Ok la aku bukan nak berlagak ke hapa, nak kata cantik sgt tu idok ler,  tapi cuma nak sharing benda yang elok untuk aku.

Untuk kulit muka alhamdulillah masih maintain, berkat ephyra and tabita.

And lagi testimoni diri sendiri


* i got few testimoni customer pending, tak nyempat aku nak post *


Kulit badan rasa smooth. Whole body. Visually nak nampak floles mcm retis tu belom la lagik, masih nampak berkerak. Tapi bila pegang, mmg rasa kelembutan.

I always raba2 Sofeya and envy how smooth and silky her skin is. Tapi skang tak yah, aku raba diri sendiri.. kah kah kah.


Another thing yang paling obvious is, rambut sangat silky smooth.  Dah la aku baru buat rebonding kan. Dia punya silky smooth tu, mmg boleh terasa diri ala2 model iklan shampoo.

I kid u not.


Tunggu nak kurus jek aku nih. Boleh masuk Next Top Model dah.


Ok jom muntah jemaah. 


Bluekkkkkkkkkkkkkkkk!!


2 comments:

Anonymous said...

camane nak add kat fb ..senang nak deal pasal nak beli ephyra ..pls add me ..my email rozalitashamsudin@gmail.com

Konot said...

Salam, i x sure u yg mana kat fb, u can add me, cari norliana abdul rahman. profile pic sama yg gambar yg i post ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...