17 July 2012

It's his birthday!

Today, 17 July, is mr p's birthday.

Yang ke 33.

Muda nyer you!


Dia selalu tanya aku "u dah 35 eh tahun ni? ke 36? cemaner esok u dah 40, i baru 38?


Hoiiii!! Lempang nak?

Kes kes kes...

Mana bulih lempang laki, derhaka konot!!


Alah tua pun tua la.. janji gojes... khennnnnn..

Eh nape pasal aku plak ni.. besday laki kau konot!


Seriously aku tatau nak celebrate mcm mana. Sebab mr p ni total opposite aku.

Dia tak suka org bagi surprise hadiah.
Dia tak suka org nyanyi2 bagai kalau celebrate ala2 TGIF.
And kalau aku nak plan pegi cuti serprise bagai nak book hotel mana2 ke semua kena tanya dia dulu.

So how la aku nak buat serprise?


Tapi besday ai, ai nak jugak serprise taw! :p


To mr p,

Happy birthday!
Moga di tahun2 hadapan,
Hidup akan lebih diberkatiNya.
Rezeki dimurahkan
Bahagia dunia akhirat.

We love you.

Mama, balqis and sofeya.

2 comments:

Madam Sooyaree said...

Happy birthday Mr P. Sama ngan kawan kita, Pidot. Tapi dia single lagi, hihihi

Konot said...

thank you huda!

cakap happy birthday kat pidot ye.

eh kita pun ada kawan nama dot! hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...