16 July 2012

Merajuk…

Ni nak citer mcm mana anak dara saya merajuk. 

Oh btw dia tak bagi panggil dia baby, dah anak dara katanye… hewhewhew..

Dia ni skang peel tak tido siang. Dah la tak tido siang, mlm2 kekdg sampai kol 12 tak lelap2. Kalau tak kaco aku tak pe, ni kang tgh sedap aku membuta, dia kejut

“ma, laparla”

Huwarghhh ada rasa nak angin tak?

Almost every night okeh. Memula tu aku layankan la. Ye la dia ni kan kurus cikeding. Bila dah mintak makan tu, tak sampai hati aku nak menolak.

Tapi, kalau dah masuk 2 minggu mintak makan tgh malam, time aku tgh syok tido, apa kes..

So the other night aku masak megi pakat makan anak beranak (keji sungguh makan megi je kan)

Dia dah makan halfway, then tak nak habiskan. Aku jugak habiskan. Tu pun dah jenuh tanya berkali2, nak lagi ke tak.. karang dah licin, jgn mintak2 lagi. Dia kata confirmmm tak nak!

OK tipu, dia tak de la cakap confirm J

Pas tuh, dah kol 11 malam, tetiba dia kejut aku

“mana megi adik?”

Wah wah wah.. angin la aku kan…

I  told her

“tadi adik tak nak kan… dah habis la.. mama makan”

Sambil sedu sedan… dia jawab


“mama memang tak sayang adik!”


Alah kasimmmmmmm

Macam batu belah batu bertangkup je kekdahyer…


She kept on repeating “mama tak sayang adik!!!” berkali2 tahu.


Saiko betul.


Last2 aku masak jugak megi lain untuk dia.


Tapi dia makan 2 sudu jek .. cittt..


Tak pe la.. asalkan jgn kempunan..




watsup yo??

2 comments:

Norhani Abdul Rahman said...

eh eh, comelnye budak sorang ni...eh, dapur baru? cantiknya!

Konot said...

Dapur rumah mak mertua aku daaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...