14 June 2012

Nak ngadu, boleh?

Aku tau ler, aku sendiri yang menggebu2 nak masuk rimau.

Byk reason, one of them is I said dulu most of my friends are here.

Pulak tuh, few years back ni aku macam dah terbiasa ada kawan / geng.

Nak makan ada kawan, nak mekap ada kawan, nak solat ada kawan.

Nak gossip tu sah2 la kena ada kawan khennnn....

Datang sini, tetiba aku rasa sunyi pulak. Nasib la keje mmg banyak so tak la bosan sgt.

But bila time makan, solat tu, terasa jugak la.

Kesepian gitew.. :(

I guess kat sini smorang jenis bawak hal masing2 kot. Busy dgn kerja masing2.

Plus merata2 smorang kat different2 department.

So nak tak nak, kena pepandai la bawak haluan sendiri.

:(

Rindu lah kat korang..



2 comments:

Unaizah said...

Sabarlah...tempat baru biasalah. Nanti lelama adala geng.

Konot said...

Itu la, dah buat plan mcm2 ni nak menyendiri during lunch.. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...