02 November 2011

2 November 1977

Ye la aku dah 34 okeh.. :)


Selalu citer pasal kita branak kat anak2 kan.. ni aku nak citer mcm mana mak aku branak kat aku.


Mak aku kata branak kat aku paling senang. Agaknya sbb dah 3 ketul kuar sebelum aku, makanya yang ke empat ni mmg senang giler nak kuar. Or maybe jugak sbb mak aku jenis senang beranak (kak ani and kak mi branak kat rumah kalau tak salah aku)


Eh tetiba tak brapa ingat pulak cemaner citer.. tapi summarynya adelah..


Mak aku kata dia mmg dah masuk wad.. tgh duduk atas katil la ni. Contraction sket2 kot.. Not so intense..


Then dia kata rasa mcm dah nak kena teran..


Dia jerit panggil nurse 


"LEKAIHHHH!!! DAH NAK BERANAK DAH NI!!!"


Nurse sambil lewa kata 


"DAK LAGI AIHHHH.. LAMBAT LAGI NI"


After a moment.. mak aku kata mmg dah nak teran sgt2 and rasa mcm kepala aku dah nak terkeluar  


*kau mmg dasar tak sabar nak kuar kan konot kan?*


Maka mak aku pun jerit


"HAIHH LEKAIH LA!!!! KEPALA BUDAK NI DAH KELUAQ DAH NI!!!"


Nurse pun terkejar2 datang and tengok 


"LAAAAAA!! KEPALA BUDAK NI DAH KELUAQ DAHHHH!!!"


Haaa kauuuu...


Cam tu la lebih kurang citer.. Pendek kata tak yah la mak aku menahan sakit contraction lama2 and nak susah payah teran..








Agaknyer mmg aku ni jenis tak menyusahkan mak bapak sejak kecik... tuiiiiiii!!








So okay... hari ni besday saya...






Dulu2 kalau besday kita patut dpt layanan bak ratu...




I SHOULD be doing this now....:(










But instead sekarang saya sedang stress kat ofis. 










Sabar konot sabar... 






Tapi tak per... lagi sebulan saya akan berada di sini...





Lepas tu nak jalan2 tengok menatang ni....







Lepas tu nak berangan sewa kereta tak de roof top and drive kat sini....







Sila jeles.... :)






Ohh.. nak sambung stress :(

4 comments:

JueOny said...

Happy Belated Birthday Konot... Moga dipanjangkan umur, murah rezeki dan happy alwayz with beloved family.


From:
Jue

Konot said...

ohh thank you jue darling!

Linaleeds said...

Woohh nak gi philip island ke...wooohooo..best best..

Konot said...

yeszaaaaa.... tak sabar nieh!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...