10 October 2011

Pernah tak pening kepala masa tengah tido?

Selalu orang pening kepala,
Pas tu tido,
Pas tu ok kan?


Aku ni ha semalam,
Sebelum tido elok jer,


Dah tido,
Mcm terjaga sipi2 tengah malam..
Pas tu mcm terasa kepala sakit giler babi mcm tgh migraine.


Tapi aku tgh tido.. voley?


Maka aku pun pejamkan mata kuat2..
Supaya tido balik.


Bangun pagi tadi,
Ada saki baki sket2 sakit kepala..


Ngek btul kepala aku ni kan..

Seiyes tak paham kau ni la..
*cakap kat kepala sendiri*


And..


Saya dah potong rambut.
There goes my 400 ringgit halle berry permed hair.


Rambut ai gugur teruk ya amat. TERUK YA AMAT.


So tgk la lepas potong ni mcm mana, hopefully kurang sket.


Kalau gugur lagi, aku soh mr p shave pakai shaver dia terus..


Senang keje kau kan? tak yah nak gugur2.. meh sini aku botakkan terus..
*cakap kat rambut sendirik*

2 comments:

IeNa said...

sorrylaaa kak yana, all these while iena sgt sibuk sampai takde masa nak blog hopping, blog iena sendiri tak ter'update', apatah lagi nak ziarah blog2 org2 lain.

skang ni dah tukar keje, sgtlaa free and easy takde work assigment, entah camner boleh tersinggah kat blog kak yana ni...addoii...tergelak2 baca hihi.

rindulaa zaman MBA kita dolu dolu hehe

Konot said...

ienaaa!!! i miss yeww!!!

keje mana skang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...