07 September 2011

Di pagi raya..

Sebab semlm berjaya menidurkan budak2 TANPA mak budak ni tidur sekalik, maka aku berjaya meng-copy gambar ke laptop.. tapi ni jer la, gambar lain2 masih ada kat adik ipar aku..

Pagi2 raya, mr p, balqis and lain pegi solat. While aku, as tahun2 sebelumnyer, duduk rumah jaga si kecik ni.. Sebab dia well behaved and tak carik pasal, maka siap cepat la kitorang, sempat ber camwhore anak beranak.. :)



u see... my daughter.. like to make make face one!!



dia buat2 pandang tempat lain.. konon tak ready lah...



seriyes nampak mcm muka tak ready.. but nooo.. dia mmg saja buat muka mcm ni!

Then sementara aku nak packing and sambung bersiap.. rasuah japs si kecik ni dgn ipad. Boleh la duduk diam dlm 5-10 menet. Ni semua berkat tunjuk ajar bapaknyer. Harap aku? Memang sangat buta gadget. IPhone yang aku pakai ni pun turun temurun from mr p, and guess what, si balqis yang ajar aku cemaner nak pakai tepon tu.. voley?







Pas maknyer dah siap.. harus la bercamwhore sorang2 pulakss... hek hek..







Then dah balik smorang, maka sesi mengambik gambar and bersalaman satu family. Tapi ni jer la yang slamat masuk camera aku...sib baik ada gak gambar dua beradik ni...







Cam sweet jer tengok diorang dua beradik ni kan? 



Tu je la apdate raya yang termampu... kang dah copy gambar.. ai apdate lagi ye...

tata titi tutu!!




2 comments:

Cik Puan Kamil said...

Wei... kat mana hang beli your side table tu ? Comel gila !!!!

And your kids are sooo lovely together... Sorry aku mention furniture dulu... heheh

Konot said...

ma'am, gambar ni masa kat rumah MIL aku kat subang, so the side table tu dia punya. think she bought masa dia kat US dulu kot.. 15-20 yrs back.. bawak balik sini skali together gether dgn kerusi tu semua.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...