01 April 2011

i look old?????

utk pertama kali nyer aku dengar org kata I LOOK OLD. to be precise, org kata i look older than my age. to be more precise, they were comparing me to another lady yg same age dgn aku, tapi diorang terkejut bila tau aku sama baya dgn that lady. diorang komen kata..

"EH YE KE???? LA... INGAT LIANA LAGI TUA"

*jap aku nak recover dari pengsan jap*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*jap aku tarik napas elok2*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok la.. to be more (again) precise, diorang kata aku nampak tua or specifically SOMBONG sebab aku jarang senyum.

ye la, mmg sejak azali aku ni kedekut senyum. pipi berat kauuuuu... lenguh aku nak senyum all the time.
so aku tak heran dgn komen org yg selalu kata aku ni 1st impression mmg nampak sombong.


cuba kasik aku beg mahal barang seketul dua.. konfem aku sengih tak cukup gigi!

but TUA?

really???

seriously???

no kidding ey???

ke korang ingat the other lady tu baru 18??

sangka baik je la kan... maybe diorang ingat mcm tu kot.. :p

p/s - shaya mana ada shombong.. shaya baik tawwwwwwww...

3 comments:

Anonymous said...

ko memang sumbung!!!
hahahahha
yang benaR,
kawan sebelah yang gumuks!
wakakakakka

Mantoi said...

Woiii .... sedor la diri tu oiii !!! Wakakakakaka :P

Konot said...

deyy kawan sebelah..cakap aku sumbung ye.. dah gi makan sorang! hauhauhauha

mantoi.. cittttt hampes!!! huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...