08 September 2013

Ephyra - new packaging, wajah baru and contest

Assalamualaikum,


Kalau bab update promo lambat, memang aku champion. 


Pfttt..



Some of you may dah dapat, or dah tau, that ephyra now ada new packaging. Dulu kan kotak tebal and berat? Sampaikan nak buang pun cam sayang. Tapi nak simpan tak tau nak buat apa.

Now, pihak Oceanlife dah keluarkan Ephyra in new box. Similar mcm trial box punya material. Kotak baru ni lebih ringan (and sepp duit pos haku)




Go Green kekdahnyer. Best sebab kotak ni boleh recycle. Tak de rasa  bersalah kat environment sangat :)







Also includes security hologram, nak mengelakkan produk tiruan. Almaklum, skang ni byk sgt org suka buat product tiruan.

But kalau yg beli box lama, jgn risau, sbb sama je kandungan dia. Cuma box je yg berubah. 





Kenal Memey Suhaiza?

Nope, dia bukan duta Ephyra. Dia pun pengguna Ephyra jugak. Kalau korang perasan, wajah2 ephyra ni asalnya adalah pengguna2 ephyra jugak.


Boleh follow kat instagram dia @memeysuhaiza

Ha apa lagi, meh la hantar testimoni bergambar. Kot2 ada rejeki glamer korang jadi model ephyra :)





Nak dinner free? Dgn Memey and Norman Hakim?


Tak susah, dia suruh kau kemho jek. Macam tak biasa buat khennnn...


Contest end September 30th. SEPULUH orang sahaja akan dipilih untuk menyertai dinner  ni.

Cepat2 ye..



Kalau masih belum try, and masih belum tahu, boleh follow 

Instagram @ephyra2u
Facebook page Oceanlife2u


Kat sini hari2 diorang share benefits and testimoni from satisfied customers.


No comments: