23 March 2013

Long haul flight is really tiring

Aku mmg suka pegi bercuti. Tambah2 kalau obersea. Sapa tak suka kan?

Tapinyer, naik flight berjam2 lamanya adalah satu penyeksaan!

Penat.

Ni pegi melbourne baru 7 jam.

Kematu vuntut iols.

Cer bayang nak pegi canada?

Tapi aku rasa one of the reasons penat hazabedah is sbb naik air asia.

Sempit and kurang selesa.

Tapi nak wat cemaner dik non, tu yg paling murah.

Beza dgn airline lain bukan takat ratus2. Tapi ribu2 dah. Hazabbbb..

Even dah campur segala meal, baggage, tax etc, AA still way cheaper than any other airline.

Then another reason we took AA ni adelah, sbb dpt duit free sebanyak almost 3k.

Sebabnyer, parents aku patut pegi aussie last dec tapi x jadi last menet sbb masalah kesihatan. So instead of AA refund cash, diorang kasi dlm points, boleh redeem by 1 year.

Transferable plak tuh :)

Rejeki jangan ditolak....

Duit pree.. sanggup la iols bersempit2.

Tapi ektiviti kemho tetap berjalan. :)

Well update kat henfon mcm ni la ye, gambar semua last sekali. Tak tau pulak mcm mana nak letak gambar in the middle mcm buat kat laptop .

2 comments:

Unaizah said...

Kalau ada anak kecik, lagi terasa lama benar dlm flight tu.

Konot said...

Betul.. bila diorang tidur je la aman sket.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...