27 February 2013

Kisah si sofeya

Lama tak cerita about Sofeya kat blog. Actually kat FB/Twitter/Instagram selalu jek. Cuma tak masuk2 blog.

Meh tengok compilation gambar2 and status update pasal Sofeya (aku copy paste.. pemalas nak print screen



20 February
Sofeya ni klu kita marah dia akan tanya 'are you mad at me?' dgn muka terkebil2, maka kita x jadi nak marah. Now, dia tau trick tu dah x jalan so she added another one 'do you still love me mommy?' Haihhh.. precious.. why la you so cute.
Photo: Sofeya ni klu kita marah dia akan tanya 'are you mad at me?' dgn muka terkebil2, maka kita x jadi nak marah. Now, dia tau trick tu dah x jalan so she added another one 'do you still love me mommy?' Haihhh.. precious.. why la you so cute.



Yup, dia ni memang cerdik. Kindda impossible to stay mad at her for a long time. Comel sangat.



18 February
Tea time. Kopi o, jambu and kuah rojak with budak kenit.



Ni la peneman aku siang hari. Petang2 Balqis tak ada rumah, pegi KAFA. So kami berdua je la kat rumah. Sofeya suka sangat makan jambu batu cicah kuah rojak. Sambil teman aku masak, sambil dia makan :)




11 February
Asyik gambar makanan jek. Nak jugak ambik gambar sendiri. Ni la budak yg cakap aku x gi skolah tuh.. haha.


Sofeya ni rajin kemho dgn aku compared to Balqis. Dah besar kot Balqis tu.. rimas dah aku nak hauk2 dgn camera. Nak tau kenapa Sofeya cakap aku tak gi skolah?

Ni ha...



Situasi : Sofeya x nak pegi sekolah.

Mama : Adik kena pegi sekolah. Kalau x nak pegi skolah nanti besar keje angkat sampah busuk2 pas tu cuci toilet kotor.. nak??

Sofeya : Habis tu mama sekarang buang sampah, cuci toilet, mama x skolah ke dulu?

Cisss.. mama belajar tinggi tahu!
*flips hair*



Sabar je kan? Hihi...

2 comments:

blu4sky said...

hahaha camne nak jawab tu CPK..

Konot said...

Hah itu ler.. saba je kan hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...