14 November 2012

Salam Maal Hijrah

This is a short entry.

Just nak wish all my friends Salam Maal Hijrah.


Syukur kerana masih dikurniakan umur yang panjang, dapat menikmati tahun baru.

Dapat bukak buku baru.

Moga tahun depan lebih mendapat keberkatan.


Byk kisah suka duka berlaku tahun ni.

Latest news semlm dapat news.

MBA classmate kitorang passed away semlm in a fire incident. Read the news here.


Terkejut masa dapat news from kawan2. Really, really shocking news.

Arwah (Hakimi Zubair) was a very nice person. Aku, mr p and others mmg satu batch buat MBA from tahun 2004 - 2006. So byk la spent time together during classes, discussion etc.

Senang berkawan dgn Hakimi. Tak kedekut ilmu. He himself is very knowledgeable and senang nak kongsi any information with us.

But, tak de kesempatan nak kenal family dia. 

Sungguh tak sangka. :(


Dlm paper cakap, arwah patut balik KL on Monday, tapi extend tido kat kampung lagi semalam. Tak sangka pulak, nak jadi kebakaran mlm tu kan.

Ni la yang kita kata ajal kan.


Kalau memang dah time kita pergi, pergi lah kita. 


Arwah meninggalkan 3 lagi anak. :(



My prayers, moga arwah Hakimi, wife (Leila), their 3 year old son (Faris) and their maid ditempatkan di kalangan org yg beriman. Moga roh mereka di cucuri rahmat.

My prayers, to the family, especially the 3 other children. Semoga tabah dan kuat menghadapi dugaan ini.

Al fatihah.

2 comments:

blu4sky said...

salam CPK,
sedihnya...al-fatihah buat mereka yang telah pergi..semoga roh mereka dicucuri rahmat..

Selamat menyambut Tahun Baru Hijrah CPK..moga kita sentiasa diberi petunjuk dan hidayah daripadaNya dan sentiasa mendapat rahmat dariNya...amin

Konot said...

Same to you babe! Moga hidup kita akan lebih mendapat keberkatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...