01 June 2012

Puhhhh...Puhhhhh!!!

Semekommmmmm!!!

Ada orang lagi ke baca blog ai?

Mahap ler agak menyepi sekian lama.

Banyak sangat benda yang terjadi.

Banyakkkkkkkkkk sangattttt...

Entry ni pun sebab si Balqis sibuk dah suruh aku apdate baru. Boring dah katanya asyik ulang baca benda yang sama.. hehehe..

Ok saya summarize dulu ye..

- Mr p masuk spital.. yang ni dah citer awal bulan 5 dulu.

- Balqis sakit perut berhari2. Kesian budak tu. Berhari2 sakit. Berkali2 ulang alik pegi klinik. Aku dah saspen takut sakit perut sama mcm mr p. Alih2 UTI rupanya. Itulah, payah sangat nak minum air masak.

- Sofeya kena HFMD. Masuk spital. 4 kali kena cucuk nak masuk drip. An experience that will haunt me forever. Sedangkan masa dia umur 13 bulan dulu kena masuk drip pun aku masih terbayang2. Ni pulak 4 kali!! *Nangis*

- Aku dah masuk mebeng aka rimau aka pak belang. Ok, malas nak citer panjang abt job hop. Kepoh sangat nak jadik housewife, sekalik tukar keje kan. Tahpahapa la kau ni konot oiiiii..

- Op cos, nak cerita banyak pasal anak2. Banyak sangat. Like we went to KIDZANIA recently. The kids especially Balqis memang enjoy sangat. And I also want to story about my kids punya art talent. Yang ni wajib cerita pasal aku ni punya art talent adalah non existent? So bila anak2 ada art talent, adalah sesuatu yang patut dibanggakan!

Till then.. nanti ada time baru kita cerita panjang k?




2 comments:

Norhani Abdul Rahman said...

cuna, aku punyala tunggu , banyak tu ja hang cerita..cait! cerita banyak2, aku suka baca..nak sembang dengan hang punyalah payah, cukpiah tu nak nenen la, nak mama la..

Konot said...

Sabarokreksekokek....hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...