27 March 2012

Melaka photos

Aku tak de modal nak apdate, saja nak share these photos taken by my sis in law (mr p's sister). Nampak gaya budak ni inherit seni photography abang dia jugak...


Anyway these pictures are just too cute that I had to share them!









Sofeya and her cousin. Same age, in fact Sofeya older by 3 months. Tapi tengok lah, anak aku lagi kecik molek.. haihhhh! Naper kau tak inherit perangai kuat makan mak kau?







Sofeya sleeping. Masa ni tgh melayan DVD Friends (time kenduri, boleh?) so malas nak letak Sofeya kat bawah kang dia melalak. So aku layankan citer Friends sambil dokong. End up bahu aku penih menjejeh air liur basi. Sedapppp bau dia. (seriously sedap!)










naper pipi aku kembang semangkuk? why????????


Ikan bakar UMBAI. Ikan siakap masa tiga rasa, sotong goreng tepung, butter prawn and kangkung belacan. 3 peket nasik lemak! burpppppp!!

Ok now aku lapar!

In case you are wondering mana Balqis, well, let's just say, once balik kampung, memang melekat with sedara mara jek budak tu. Time kenduri tu dia sibuk tolong basuh pinggan (best ada anak dara, hantar je rep ke dapur, hikss) and time kitorang kuar makan ikan bakar dia tak nak ikut.

Oh btw this was taken time cuti skolah haritu. Cousin mr p bersunat, so buat kenduri.


I am missing Melaka lah!!!

2 comments:

JueOny said...

konot,

apa rahsia kulit muka cantik n tegang. I've read somewhere about u pakai SKII kan but malas nak carik hehehehe, bole share sekali lagi tak? i pakai Tia Amelia n makan Jamu Mak Dara, they said jamu tuh panas so byk jugaklah jerawat kecik@ keluaq. May b amalan n aturan2 cream yg u pakai, i xtipu mmg kulit u nampak glowing n bersih. Tq

-Jue-

Konot said...

cantik and tegang? you mus be kidding! hahahah... where got.. cuba kau close up. tu sbb effect lighting.

tapi aku mmg baru try satu product.. nanti kang i sharing2 ye?

but seriously tak de la glowing and bersih mana.. but better la dari dulu.. hikss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...