17 February 2012

meroyan

Hati tak tenang.

Fikiran bercelaru.

Bila ada blog ni, rasa mcm nak luahkan semua.

Dont care siapa pun yang baca.

Dont care apa yang akan terjadi or affected.


Tapi puas hatinye kejap, pas tu tak de hasil pun.


Kat ofis pun tak happy.

Kat rumah pun sakit hati.

Now nak pegi bercuti pun asyik sakit hati.


Org kata ketenangan hati tu satu nikmat.

Perhaps Allah dah tarik balik nikmat tu dari aku.

Duit ada, family ada, semua ada.


Tapi hati aku selalu tak tenang.

Semua benda tak cukup.

Masa, duit, segala2 tak cukup.

Semua serba tak kena.


Dono what i want anymore.


Sigh.


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

Anonymous said...

salam..napa konot??sedih jaa rasa yer..:(

Konot said...

ntah la labu... huhuh.. PMS all month long gamaknyer :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...