11 August 2011

Anniversary ai!!!

Hari ni anniversary ai dgn mr p uolls!!

Cepat wish!

Cepat wish!

:p

Pejam celik pejam celik

Gaduh baik gaduh baik :p

Dah 4 tahun rupernyer kitorang kawin..

(Laaaa..baru 4 tahun?? mcm dah 15 tahun jer aku rasa..)

Tak de special celebration (mr p not a fan of celebrating birthdays, anniversaries)

Tambah2 pulak aku baru baik demam, and sofeya pulak baru start demam :(

Mr p pun agak sibuks skang mencari duit nak memenuhi nafsu shopping bini



Nak tau cemaner kitorang wish anniversary semlm?



Semlm lepas isya mr p kena pegi ofis balik. Lepas 5 minit dia kuar, aku call soh patah balik sbb Sofeya demam + muntah teruk, kena bawak pegi klinik.

Gedebak gedebuk, kitorang balik rumah, mr p pun terus pegi ofis.

Kol 3 pagi lebih baru dia balik rumah.

Dlm tgh mamai2, and tak nak bagi Sofeya terjaga, aku pun dgn lemah lembut cas ayu lagi romantik cakap kat dia..

"Happy Anniversary!"

Mr p kata "ha?"

Tak dengar la kot gamaknyer.. Ngantuk sgt kot.. ke aku cakap slow sgt..

Aku pun cakap lagi

"Happy Anniversaryyyyyyy"

Dia kata lagi "haaaaa?????"

Iskkkkk... Kensel la aku nak romantik.. Aku pun bukak loud speaker..

"HAPPY ANNIVERSARY LAHHHHHHHH!!!"

Mr p kata "ohhhhhhhh haaaa!!"



Boleh?



:)


Tapi tak pe.. yang penting dia sayang ai sorang tawwwww...


Sian mr p.. balik rumah kol 3 lebih, kol 5 bangun sahur, tido japs, kol 6.30 bangun lagik siap2 nak pegi keje balik.

Skalik arung naik kereta dgn aku, so dia suruh aku drive sbb dia ngantuk sgt.

Ohhh he must be damn sleepy ni, sbb jarang sgt la dia merelakan aku drive klu dia ada.

And yes, mmg dia sangat tired and sleepy sbb sepanjang 45 minit aku drive tu dia tido tak hengat!!

Siannnn dia tawwww :(

Hari ni ai masak ayam bakar beli siap marinate kat jusco eh?




aku carik gambar yg semenggah, tak de la plakk... semua dlm laptop kat rumah, layan yg ni je la ehhhh..

8 comments:

Madam Sooyaree said...

Auww.. happy anniversary laling!

Konot said...

ohh mekasih laling!!! mowahss!!

Linaleeds said...

Haha..happy anniversary to both of you yea... Takpe Am balik lambat bawak balik duit guni2 tu.....

Konot said...

timasey laling!

nanti kita dating2 and shopping2 kat pavi eh? heheheh can't wait!!!

Nuyui said...

Happy Anniversary Kak Konot!

Sila booking ticket ke Brunei in February 2012! ;)

Konot said...

wahhh nak kawin eh? :)

Nuyui said...

Insya Allah. :) I'll be making trips to KL too! hehe

Konot said...

nuyui, buat special reception kat kl lah.. ramai fan nak pegi ni! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...