06 July 2011

happy birthday sofeya!

esok sebenarnya birthday dia, tapi kena post hari ni sebab esok i will be busy entertaining the birthday girl..



the day she was born.

one-day-old.

5 months old. comel giler bapak.



8 months old. (march 2009) first time naik flight bersempena pegi coti2 london. which explains nape muka aku tak semenggah, baru turun 14 hours flight hokeyy. (kena justify kalau muka tuan tanah tak lawa hek hek).

13 mths old. masuk spital :( mama sangat depress masa ni.tapi dia syok makan tepon. :p


raya 2009. 

 
17 mths old. comel giler eh? hek hek.. mata bolat!!!


march 2010.

raya 2010 (muka belum mandi)


december 2010
 
 
somewhere in awal 2011. sedap menghirup float kat old town.


may 2011.


june 2011.

latest gambar aku dok try nak post tak buleh2. saja kot nak kasik saspen (saspen la sangattt).

to my darling sofeya,

sometimes i may seem mcm singa betina meroyan, yelling and marah tak tentu pasal. but truth is, mama is just so madly in love with you.

happy birthday baby girl.

moga jadi anak yg solehah.

amin.



6 comments:

aishah said...

eppi bedday sofea yg comel sgt2.. semoga jadi anak yg solehah.. berjaya dunia dan akhirat.. :)

Konot said...

thank you aunty aishah!

Fatin Najihah said...

Aww. She is sooooocute ah cuna! :(((( rindu.. pi beday sofeya <3

Konot said...

timasey kak tin!!

Amy said...

Happy birthday Sofeya dearie.. geram aunty amy tengok dia!

Konot said...

thank you auntie amy! mama tanya bila nak dtg rumah ni? tehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...