28 November 2012

Face painting

Last Sunday, kitorang pegi ke birthday party, anak kawan mr p, kat USJ.

Sangat meriah party. Siap ada clown, aiskrim, and facepainting for the kids.


Selalu tengok jek.. this time.. I asked the girls if they want to do it.


Balqis awal2 dah tak nak. Sofeya, mcm nak, so aku pun cucuk2 la dia... best... cantik...hehe.. lelebih plak kan..


Sofeya said to me "ish mama ni paksa je kan... ok lah adik buat!"


Eleh.. paksa konon.. awak pun nak buat kan?

 


Mula mula pilih design apa nak dulu...



pas tu start la menconteng muka..




sepanjang diconteng muka.. gigih dia tutup mata..

 


masih tak bukak2 mata..




almost done.. still tak bukak mata..




tadaaa!!!!




ni balqis punya.. dari tadi tak nak.. bila dah tengok adiknya.. dia pun nak! tapi kat tangan je la.. :)








2 comments:

blu4sky said...

Wah bestnye..mamanye x buat face painting sekali ker..hihihi

Konot said...

tak moh! mamanya takut naik jerawat! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...