05 May 2011

hujung minggu depan nak pegi vacation

semlm mr p doh aku ambik cuti on monday 16th may sbb nak pegi coti2.

aku tanya nak pegi mana?

dia kata nak pegi xxx (cam gatal je kan tak nak reveal la konon)

aku kata fuiyoooo!!! betol ke???

dia kata ye la...

aku dah excited tahap gaban. sebab tempat tu, aku rasa mcm tak termimpi kot nak pegi.

balqis pun excited (even tho her excited lain, excited takat nak bercuti tido hotel. she doesnt have any clue betapa giler babas best tempat tuh) siap nak pack dah mlm tadi.

mmg best sampai hyatt kuantan yg aku soka tu pun boleh tolak tepi. ewah.. berlagak.

cuti aku dah approve.

boleh tak aku nak start pack mlm ni?

boleh tak aku kepoh nak pegi shopping beli baju yg sesuai nak pakai masa bercoti?

iskk.. kepoh siot.

org lain pegi cuti tak kepoh mcm kauuuuuu


pic googled

uihhhhhhhh tak sabar!!!!

5 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Wah! Beshnyer nak gi cuti2 nie. Sonoknyer dgr. Nanti citer yer. I pun looking forward nak tunggu cuti sekolah..end of this month...tak sabor nak bercuti.

NORLIDA MOHD NOR A.K.A IDA said...

Beb aku pun nak gi CUTI2 cum HONEYMOON cuti seklah nanti......Nak buat anak NO. 4 lak....Nanti leh cakap INDON!!!!

Konot said...

nurul, tu la mcm dah lama sgt tak bercuti.. tu yg tak sabar tu..

dot, made in bali eh? hehehhe

Madam Sooyaree said...

Best nya mandi laut! Rindu nak scuba diving :(

Konot said...

uihh bestnyer scuba diving, but never tried tho.. tapi mesti best kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...