11 May 2011

bershopping with the girls


penggemar terbaru ultimate mocha
sabtu lepas mr p ader meeting kat empire subang. dia tanya aku nak ikut lepak empire ke or nak balik rumah mak dia dulu while dia pegi meeting.

iskk.. apa ke punya soklan la mr p ni? benda cenggini tak payah tanya tauuuuuu

dia kata "u nak pegi empire buat apa? nak cari apa?"

wahai kanda yang dikasihi lagi hensem dan macho...:)
tahukan kakanda bahawasanya walaupun x de benda nak beli or cari, setakat berada di shopping complex tanpa arah tujuan pun boleh membuatkan adinda bahagia sesgt.

see.. tak susah tau nak membahagiakan aiiii..

maka aku insist nak pegi jugak empire walaupun mr p kata meeting dia lama. lagik lama lagik bagus.. aku blum pernah tawaf empire. :p

so off we went. lepas mr p pegi meeting, aku pun menuju ke coffee bean dulu sbb balqis dah teringin ciken mushroom pie. (balqis kononnnn) boleh la spent time rilek sat kat situ sambil sofeya practice panjat high chair. haihhh..sabar je la anakkku...

dah kenyang masing2. misi meng-train anak jadi shoppaholic diteruskan!!!

memula masuk caring pharmacy membeli ubat and toiletries yang patut. bebudak menggebu nak mentos. aku memula tak kasik tapi memikirkan bakal suara2 yg menjerit and grumpy and cranky sepanjang2 aku nak berjalan.. owhhh..aku belikan jer la.. (keji!!!)

and boy was i right!

aku rasa ni first time kot, just the 3 of us, we spent about an hour or so, berjalan masuk keluar from 1 kedai to another, and mind you, semua kedai2 'aku' belaka.. tak de kedai bebudak langsung. aku siap buleh try berpasang2 baju, seluar.. and kasut!!!

and they behaved!!!

sampai la aku tgh syok try kasut kat charles & keith, baru prasan mr p dah miss call 2 kali.

time to go!

mr p tanya ok ke aku dgn bebudak? aku cakap ok sesgt.. apesal meeting abis cepat? ngahahhahah

we should do this more often eh girls? len kali kita masuk kedai bebudak pulak okeh?

4 comments:

Madam Sooyaree said...

Empire tu kan, my mom paling suka Cold Storage, macam macam ada! :D

Fatin Najihah said...

Huahuahua! :D Serious syok baca. Alololo, comei nya bebudak dua tuh! haha, menge-train depa jadi shopaholic..

Nuyui said...

Is that a new shopping complex? You make me want to go CBTL lah! Aiyooo!!!

Konot said...

atin, balqis ni mmg konfem jadik shopaholic. kekdg dia ajak pegi kedai, cuna tanya nak beli apa? dia boleh kata ntah.. tak tau lagi, nak pegi je kedai.. hahahha

nuyui.. yes.. quite new jugak la.. tapi tak boleh lawan pavi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...