23 December 2008

Piah oh piah

Myself and Mr Photographer nak bagi nama baby Adrina Sofeya sebenarnya.. so that similar la dgn nama kakak nyer.. Adrina Balqis kan?


Tapi Balqis ni insist nak jugekkkk Adila Sofeya…


Pk pk… ok gak la…sedap gak Adila Sofeya ni.. hence the name..


Aku panggil dia Sofeya

Mr Photographer pun panggil Sofeya

Balqis pun panggil Sofeya..


TAPI


Maid aku panggil dia SUPIAH…

Kakak aku plak panggil dia PIAH

Tak cukup dgn kakak aku… hubby and anak2 dia pun panggil dia PIAH


Oittttttttt


Sedap2 nama anak aku… korang panggil PIAH eh? Cetttttt


PIAH pun PIAH la labuuu… janji kiut..











10 comments:

Cik Puan Kamil said...

Piah is gorgeous !!

aishah said...

ello sofea.. more picts please hihihi

Konot said...

myra - thks! geram kan? kesian dia everyday kena gigit hehehe

aishah - sabo aunty... heheh

liadevega said...

ala tomeinya sofeya...
anak2 aku dah cukup simple namanya, satu perkataan je...uncle aku nak gak panggil muhammad tu cik mat..geram aku.

Konot said...

lia - cik mat la plakkkk....sungguh tak kena dgn muka dia yg comey tuh!!

Amy said...

Meh sini Aunty cubit pipi tu

Konot said...

amy - meh la sini aunty amy.. tak pernah jumpa lagi niehhh

balqis said...

sofeya ttttttomeyyyyyy

Konot said...

Adik mmg tomeyy kannn

balqis said...

ttttttftttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...